dimarts, 25 de setembre del 2007

El sub-grup 23

Avui estic especialment de bona llunaaa!!! Per això mateix no em dedicaré pas a espatllar-me el dia, ni el vespre, ni la nit, parlant de l'espècie humana que, com tothom sap, és l'espècie més animal de totes les espècies que poblen els planetes del sistema solar, que se sàpigaaa.
Perquè cal deixar dit que, de persones, n'hi ha de totes menes i colors (més menes que colors, per ser exactes) i que no es pot fer cas de cada persona diferent que et topes pel carrer, o pel metro, o pel mercat, o per la parada de l'autobús, o per l'autovia, o per l'autopista, o per l'espai sideraaaaaaaaaaal!!! Només faltaria que fóssim tan tiquis-miquis que anéssim pel món fixant-nos en tothom i classificant els humans en sub-espècies segons el seu tarannà, les pigues que tenen a la cara, el pàmpol de les orelles, les ungles més curtes o més llargues, els colzes més nets o més bruts, els seus desitjos més íntims o les seves ràbies més oculteeees!!! No, no i nooooooooo, avui estic de massa bona lluna per ficar-me en aquest sidraaaaaaaaaal!!!
Fixeu-vos si estic de bona lluna, que ni tan sols parlaré d'aquell sub-grup 23 de la subespècie humana SH815, que es caracteritza per la seva supina irresponsabilitat, una malaltia tipificada per la OMS i que té com a símptoma inconfusible la notable tendència d'aquest grup a fer que els altres siguin els responsables de tot mentre ells duen la pròpia irresponsabilitat ben amagada entre la borra de les butxaques. Reconeixereu els membres del sub-grup 23 de què us parlo perquè acostumen a dir, ara sí ara també: tu tens la culpa d'això, tu tens la culpa d'allò, tu no et saps organitzar bé el temps, tu no saps ser conseqüent amb les decisions que prens, tu no saps fer la feina de manera ràpida i eficaç, tu tens la culpa de no tenir cap culpa, tu no tens cap culpa encara però no pateixis, deixa-m'hi pensar, ja veuràs com d'aquí mitja horeta ja te n'he trobada una, de culpa. O dueeees.
I el més fotut de tot és que la confraria del sub-grup 23 està integrada per persones que són atees sense remei. Perquè, en el benentès que fossin creients, deixarien en pau la humanitat sencera i adreçarien les culpabilitats a Déu Nostru Senyor, el primer i l'últim responsable de tot, en una mena de canonada que contruirien, llarga fins al cel, i au!, culpes cap allà dalt, que aquí baix ja tenim prou feinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Però no senyor, no hi creueeeen. Llàstimaaaaaaaaaaaa!!!
Per on anavaaa??? Ah, sí, deia que avui estic de massa bona lluna, per parlar d'aixòòòò. I no diré pas res de reeeees!!! No em burxeu, que no diré reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!

33 comentaris:

Anònim ha dit...

Lloruuu, per no dir res... el teu bec és de oruuuu!!!!
juàs, juàs, juàs!!!!!!

neus ha dit...

No cal que diguis res Lloro... sense dir res se t'ha entès tot, tot i toooooooooooooot!

;)

Anònim ha dit...

Lloruuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Quan sigui gran jo vull ser com tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Vull escriure com tuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Vull pensar com tuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Vull tenir les idees tan ben posades com tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (b� com les tens quan no t'has pres aquells biberons de ratafia que et prepares, vull dir). Que podr�������������?????????? Que me n'ensenyar������ssss???????????

Anònim ha dit...

Ostres, quins lletres més rares que em surten....

Anònim ha dit...

Ui, ara no. Que hi ha bruixes, al vaixell, lloroooooooooooooooooo???????

el pensador ha dit...

Toc, toc... es pot passar? Llorooooo? que hi ets?
Bé, ara no contesta. Ja tornaré més tard.
Ah! m’oblidava. Al costat del quadern de bitàcola et deixo un detall. Pensament núm. 12. M’ha semblat que era prou adient pel teu post.
Una abraçada i fins després.

el Lloro ha dit...

Pensadoooooooooooooooooooooooor!!!
Uiiiiiiiiiii, quina alegriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Gràcies per venir, macooooooooo!!!
Mireu, mireu el pensament nº 12 del Pensador, mireuuuuuuuuuuu:

Qui pot traspassar la culpa, viu en la impunitat. Qui ho permet, viu en la injustícia.

el Lloro ha dit...

Hola, Oleguereeeeeeeet!!! Iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Tu seràs molt millor que jo, quan seràs gran, molt millooooor, ja ho veuràs, jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
(I sí que corre alguna bruixa per aquí, sí, però no ho diguis gaire alt, val més que no ho senti i que no es pensi que la cridem... Ssssst...)

Unknown ha dit...

Doncs per no parlar-ne lloro et veig ben engrescat!!!

Jo també estic de bona lluna!!!!

On dieu que estan els biberons de ratafia??? hehehe

el Lloro ha dit...

Al celler, Unmeiiiiiiiiiiiiiii!!! Entrant a mà esquerraaaaa, al darrere de la bota del racóóóóó!!!

Giorgio Grappa ha dit...

Lloro, els teus silencis són ben eloqüents!

Anònim ha dit...

Unmei, una mica més a l'esquerra... Això mateix. Au, passa-me'n un de ben ple, que ho necessito. A la salut de tothom!

el Lloro ha dit...

A la salut de tothooooooooooooooooooooooooooom!!!

Anònim ha dit...

Avui no he tingut temps de dinar i ara mateix em menjaria un..., em menjaria una.... Ai, no ho sé pas, què em menjaria! Ciscooooooooo!!! Hi ha alguna cosa per sopaaaar???? T'ajudooooooooo??????????

Omar ha dit...

Ciscoooooo, fes el favor de donar-li de menjar alguna cosa a aquesta dona, que m'ha clavat una queixalada al braç perquè deia que tenia molta gana i no se'n podia estar de mossegar alguna cosa!!!

Deric ha dit...

uolaaaaaaaaaaaa

Giorgio Grappa ha dit...

Isnel, en aquests casos jo sempre dic que em menjaria un xiquet de la ESO, però no sé si serà del teu gust (cal ser profe per a apreciar segons quins sabors ;-).

Giorgio Grappa ha dit...

Déric! Menorquíííííí!

Senney ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Senney ha dit...

Hola a toooots i totes!

Me sembla que he pujat al barco sense permís... Però és que aquest blog és xulissim i el Lloro em cau molt bé!

Llorooo, si et porto un sac de pipes i una botella de cava, em deixes quedaaar, perfaaa?

Petonets a tots.

Giorgio Grappa ha dit...

Senney, permet-me que et done la benvinguda a bord, que em sembla el Capità està traçant la ruta, el Grumet està supervisant el Capità, i el Lloro està supervisant a Cisco, el cuiner, que ens deu d'estar preparant un àpat exquisit, com de costum. (Ai, mare, que em pense que ja comence a fer discursos tan embolicats com el Lloro, si és que tot s'apega...)

Doncs, no res, Senney, que ja t'ho explicarà el Grumet amb detall, però que en aquest vaixell no cal demanar permís per pujar-hi o baixar-ne. I, mira, ja que estem... fa una copeta de cava mentre arriba el sopar? :-)

Anònim ha dit...

Cava? Algú ha dit "cava"? A la salut de tothom, au! benvinguda a bord, senney!!! Per fi hi ha algú amb cara i ulls, en aquest vaixell!!! (Perquè la cara i els ulls d'en giorgio, no sé, no sé...). Ui, quan el lloro, et vegi, uiuiui...
Xin-xin, guapa!!

Giorgio Grappa ha dit...

Isnel! Què passa amb la meua cara i els meus ulls? ai ai ai...

Xin xin!

Senney ha dit...

Doncs, apa! Moltes gràcies per la rebuda i... a la salut de tots!
Xin xin!!!

I el Lloro què fa que no ve?

Anònim ha dit...

Ui, senney, això ja ho té, aquest vaixell. De vegades passen dies i dies que no treu el nas ningú i, llavors, tot d'un plegat, aplec de festa major!!!
Però, mentrestant, tu no pateixis, sents? Vine, vine, que ens prendrem un bon aperitiu abans de sopar. Vermut blanc? vermut negre? Cava? Unes olivetes?

Anònim ha dit...

Giorgioo!!! La teva cara, i els teus ulls en especial, són fantàstics!!! Però això no vol dir que ho siguin els de la teva foto d'aquí, vaaaaaaaal???????????
Va bé un vermutet abans de sopar, aprofitant que a la Gomera hi fa aquesta bonança? Perquè encara devem estar a la Gomera, no?

Anònim ha dit...

Jo vull olives negreeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!! Sense pinyoooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!

Giorgio Grappa ha dit...

Olives negres sense pinyol per a l'Olegueeeeer! I olives xafades per a mi, ben amargues, que el vermut entrarà millor! Què prens tu, Isnel? Vermut blanc o negre? I tu, Senney? Vermut, cava, moscatell, mistela?

Xin xin!

el Lloro ha dit...

Hola a tothooooooooooooooooom!!!
Uiiiiiiiiiii, quanta geeeeeeeent, quina il·lusióóóóóóó!!! Giorgiooo, Isneeel, moltes gràcies per haver fet els honors mentre jo estavaaa... estavaaa... bé, no sé on estava però moltes gràcieeees!!!

Senney, bonica, preciosa, sol dels meus dies, lluna de les meves nits, fanal del meu terrat, llumí de quan se'm fonen els ploms, fluorescent de la meva cuinaaaa... espera't... espera't, Lloro, que això ja ho havies dit a algú... ara no atino a qui... però per si de cas... Olegueeeeeeeeer, porta la goma d'esborraaaaaaaaaaaaar!!! Mentrestant, hola, Senney, estel espero que no fugaaaaaaaaaaaaç!!!
Ve o no veeeee, aquesta goma d'esborraaaaaaaaaaaaaaaaaaaar??? (A qui ho havia dit, jo, allò d'abaaans? Ai, no me'n recordooo...)

Anònim ha dit...

Lloroooooooooooooooooo!!! Que t'he sentit, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh?????????????? A veure si a partir d'ara s'hi haurà d'anar amb espelmes a la teva cuinaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

el Lloro ha dit...

Isneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!! Què cordons m'has volgut dir, amb això de les espelmeeeeeeeees??? Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh???
Òndia, quin dia que portooo... Tinc amnèsia i a sobre no en pesco ni unaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Anònim ha dit...

Doncs que potser, només potser però gairebé amb tota seguretaaaaaaaaaat, el fluorescent de la teva cuina, un dia d'aquests, es fondrà, si continues llençant floretes copiades en una xuleta. M'has entèèèèèèèèèèèès béééééééééé???????????? Ho veus ara perquè necessitaràs les espelmeeeeeeeeeeeees, eeeeeeh????????

el Lloro ha dit...

Xuletes de quèèèèèèèèèè??? De xai, de porc, de vedellaaaaaaaaaaaaaa??? Que no és una cosa que es menja, les xuleteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees???
Hosti, quin dia que porto, quin diaaaaaaaaaaaa...!!!