dimarts, 4 de setembre del 2007

Ho heu viiiiiiiist???

... perquè si no ho heu vist, encara ho podeu veure als comentaris del post anterioooor. Per si de cas, ho anuncio aquí, ben gros i ben llampaaaant: SALPEEEEM!!! Demà, dimecres, 5 de setembre de l'any de nostru senyor 2007. Es veu que som a Lisboa i que el Capità s'ha despertat (ja era hora, Capitààà!), i que el Grumet s'ha despertat també (jèlou, Grumeeet!), i que en Cisco ja és a la cuina preparant l'escudella, i que el contramestre ja està al cas de tot el que ha d'estar al cas un contramestre, i que la branca aquella de l'arbre aquell on m'estava jo, per art de màgia, es va convertir de seguida, de seguida, en l'espatlla eterna del Grumeeeeeeeeet!!!
O sigui que missión cumplidaaaaaaaaaaaaaaaa!!! A part de conservar els amics barra amigues es veu que també conservo les astúcies i el sabuà fer i gràcies a miiiiiiiiiii (que se n'enteri tothoooooooom!!!), deia que gràcies a miii, tornem a tenir Vaixell i cava a dojo perquè el meu amic Perejoan ha aconseguit pela llarga amb la venda d'un dels meus quadres (només un, eeeeeeeeeh!) i ha volgut invertir la pela llarga en cava i champagne francès que nodreixi ben nodrida la bodega barra celler del Vaixeeeeeell!!!
Es veu que demà salparem cap a les Illes Canàries, que es diuen Illes perquè són illes i Canàries perquè els primers pobladors no van ser pobladors sinó pobladores, van ser les femelles de canaris, totes fugint esperitades de l'avorriment suporífic de la llar conjugal perquè elles volien gresca, i totes juntes es van escampar per unes illes que van trobar i van ensinistrar els guanxes que ja habitaven les illes però que eren força tanoques, i de tot plegat en va sortir la meravella que ara veurem i ensumarem i trepitjarem i ballarem i beurem amb "b" de beure i no pas amb "v" de vés a escampar la boiraaaaaaaa!!!
I TOT, GRÀCIES A MIIIIIIIIIIII!!! HO HEU VIIIIIIIIST???

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Però per què crides tant, Lloro? Et tinc ran d'orella, maco, i em rebentaràs el timpà! Ja m'està bé que conservis el bec, i les plomes, i l'ànim... però la veu... Hosti, la veu!

el Lloro ha dit...

Si no conservés la veu no t'hauria despertat, cap de trooooooooooooooooooons!!!

Anònim ha dit...

Farbalà del meu cobrellit, fluorescent de la meva cuina!!!! I tant que tot és gràcies a tu, només faltaria! No sé pas on tindria el cap, ahir a la nit, no ho sé pas! Mira que oblidar-me de tu!
D'això... Vols dir que va anar ben bé així, això de les Canàries?

el Lloro ha dit...

T'ho xuru, Isnel, t'ho xuruuuuuuu!!! M'ho ha explicat una canària molt amiga meva, amb unes plomes ben grogues i un bec estilitzadíssiiiiim!!! I, a ella, li va explicar la seva àvia, ben a la vora del foc, una nit que plovia a dojoooo!!! I, a la seva àvia, li havia explicat la seva senyora mare, una canària amb molt de caràcter, es veuuuuuuuu!!! I així, de generació en generació, la història es perd en la fosca del temps i en la grogor de les plomeeeeeeeeeeeeeeeees!!! Paraula de Nen Jesúúúúúúúúúús!!!

Pel ceeeeeeeeert!!! Ja era hora que despejessis la F, ja era horaaaaaaaaaaaaaa!!! Avui sí que beurem cavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Anònim ha dit...

Lloroooo!!! ja tinc la furguneta plena de cava i no me n'hi "caven" més caixes!!!! Hauré de fer dos viatges!
Cau molt lluny la Lisboa aquestaaaa????

Anònim ha dit...

Cava, algú ha dit cava? Feu-me lloc que pujo, sense ni permís ni encomanar-me a ningú, em convido a pujar, que no em vull pas quedar a terra, aquesta vegada!!!!

Anònim ha dit...

Jo, si no us fa res, vindré remant tranquil·lament. En un no res estaré amb tots vosaltres. L'única feina que tinc es avarar la meva barcavella.

Giorgio Grappa ha dit...

Quan salpem? Quan salpem? Vinga, que aquí porto dues caixes de confetti i serpentines, i matasogres i barrets de coloraines i xiulets i de tot per fer la gresca! I, això sí, una cordà de masclets ben llarga perquè tothom i totadon s'assabenti que ens fem a la mar!

Llorooooo! Que se n'ha fet, del cavaaaaaa?

Omar ha dit...

És clar que tot és gràcies a tu, Lloro. És gràcies a tu que ahir no tinguéssim cava; és gràcies a tu que ara tingui mal de cap (com crides, renoi, com crides!)Però també és gràcies a tu que la vida sigui més divertida i que les Canàries semblin una mena de Lesbos "pajaril". Ets el rei!

el Lloro ha dit...

Perejoaaaaaaaaaaaaaaan!!!
Lisboa és al fons a mà dretaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Que no te n'has adonat, encara, que en aquest món tot és al fons a mà dretaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? No té pèrduaaaaaaaaa!!! Vinga, accelera, que el cava és un producte de primera necessitaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!

Anònim ha dit...

KIJAÇAPS!! Ospa, quina alegria, tu! És clar que pots passar sense permís; és clar que no t'has de quedar a terra! Vine, vine, que t'ensenyaré el Vaixell, vine! Mira, això és la proa, tota plena de geranis i hortènsies i buganvíl·lees i gessamins i begònies de tots colors... Aquí, a babord, igual que a estribord, hi tenim les plantes aromàtiques, eh quina olor que se sent? I a popa hi tenim els arbres frondosos: magnoliers, pins, pollancres, roures... S'hi està de meravella, tant de dia com de nit.
Una cerveseta, Kijaçaps? Una mica de vi ranci? Galetes d'ametlla?

el Lloro ha dit...

Kijaçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaps!!! Jo també et vull saludar ben saludaaaaaat, encara que el Grumet sigui el guia oficial de Vaixeeeell!!!
Ave, Kijaçaps, el Lloro et saludaaaaaaaaaaaaa!!!

el Lloro ha dit...

Ramoooooooooooooooon!!! Vine com vulguis però vine, seeeeeeeeeeents??? Vaaaa, que t'espereeeeeeeeeeem!!!

el Lloro ha dit...

Giorgiooooooooooooooooooo!!! Ara sí que tindrem festa grossa, ara síííííí!!! Ho ha vist tothom, com arriba en Giorgiooooooooo??? Espera't, que vinc a ajudar-teeeeeeeeee!!! I pel cava, no et preocupis, que ho tinc tot controlaaaaaaaaat!!!

el Lloro ha dit...

Omaaaaaaaaaaaaar, macuuuuuuuuuu!!! Sort que tu sempre em reconeixes els mèrits, sort, soooooooooort!!! (No ho has dit a ningú, oi, allò de la copa de cava d'estranquis d'ahir? Oi que no? Sttttttt...)

Deric ha dit...

Qui ha dit que Lisboa és al fons a mà dreta?????? Que allà és el lavabo!!!! Hostima! Ja ens veig a tots navegant amb un lavabo portàtil!!!!
Que Lisboa és al fons a l'esquerra!!!

el Lloro ha dit...

Hola, Dériiiiiiiiic!!!
Perejoaaaaaaaaaaaaaan!!! Segueix les instruccions d'en Déric, que hi entén molt, de mapeeeeeeeeeeees!!!
Gràcies, Déric, macuuuuuuuuu!!!

Anònim ha dit...

Hola a tothom!!!!
A veure... La meva cabina, per on para? Es pot triar o van numerades? Giorgio, vols fer el favor de treure del mig del pas totes aquestes coses? Que no veus que duc dues maletes ben grosses, jo? Sí, és clar, la meva i la de l'Oleguer. Per cert, la mascletà, a quina hora serà? Que no me la vull perdre!!!!

Anònim ha dit...

Jo vull finestra, jo vull finestra, jo vull finestraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Oleguer, rei, que això no és cap avió. I es pot saber què t'hi has ficat en aquesta maleta tan grossa? Que no has vist com pesa? A veure..... què hi dus....????? Lamarasalada! On vas carregat amb aquestes ampolles de rom, i aquests cabassos de pipes, i aquestres tres dotzenes d'afiladors de becs, eeeeeeh???? Que volies dur un regal al Lloro, dius? Home, i amb una fulleta d'escarola no haguessis passat?

Anònim ha dit...

Però que bé, tot plegat, no? En dèric, en kijaçaps, l'omar, el grumet, en ramon, en perejoan, en giogio, iupii!!!! Ara que ja s'ha despejat el misteri de la "F", com ho celebrarem!!!!
El que no m'ha quedat gaire clar és si anem cap a la dreta o cap a l'esquerra. I si en Ramon ve en barca o en barcavella. I tot això de les velles canàries a la vora del foc. Però ja es veurà no?
Olegueeeeeeeeeeer!!!! Para de menjar pipeeeeeeeeeeeeees, homeeeeeeee!!!!!

el Lloro ha dit...

Olegueeeeeeeeeeeer!!! Ets el meu ídol, reiiiiiiiiiiiiiiii!!! Puja aquí dalt, pujaaa!!! Així... molt bé... mireu, mireu com s'enfila, l'Oleguereeeet!!! Sí, amunt, amuuuuuunt, que els ídols sempre estan molt amuuuuuuuuuuuunt!!!... Quèèè???... Per baixar ja tens les cordes, homeeeeeeeee!!!

Una copeta de cava, Isneeeeel???

Giorgio Grappa ha dit...

Mira, mira... ara que estan tots fent la migdiada, és l'hora ideal per anar disposant la cordà. Així, a hora de berenar, pim! pam! pum! I, a la nit... he he he...

Anònim ha dit...

Barcavella però arribaré, no patiu. Ja vaig remant.
Amb tot el xafarranxo que heu armat, m'ha vingut al cap la cançó del Jaume Sisa, la voleu escoltar?

http://www.goear.com/listen.php?v=aa5aeac

Deric ha dit...

jo m'acabo de despertar de la migdiada! Uuuuaaaa! Quina son! S'està tan bé en la cabina que m'ha tocat!
Ara aniré a coberta a que em toqui una mica l'aire i a fer gana pel sopar que ens prepararà el Cisco!
Sort que vau mirar bé el mapa i hem trobat Lisboa!

el Lloro ha dit...

Hem trobat Lisboa i n'hem sortiiiiiiiiiiiiiiiit!!! De matinadaaaaaa!!! I ara som al mig de l'Atlàntic, rumb a les meves amigues Canàrieeeeeeeeeeees!!! Compte que ve una onada grossaaaa, compte, compteeeeeeeeeee!!! XOOOOOOOOOOOOOOOOOF!!! (ja ha vingut!)

namaga ha dit...

socooooooors! socoooooors! socooooors!
estic aquí dalt! si! al pal major i és qu el meu paracaigudes s'ha quedat enganxat, ai! qui m'ajuda a baixar? us prometo que em portaré força bé!

Deric ha dit...

uiuiuiui! La Namaga enganxada al pal major!!!! hummm! Jo m'esperaria una mica a desenganxar-la, no?
jejejejeje
;-)

Anònim ha dit...

sí, jo també m'esperaria... que aquesta namagueta no se sap mai quina en porta de cap!
:))
Llorooooooooo!!!! tu què hi dius??

el Lloro ha dit...

Jo no sento res, no sento res, no sento reeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!

Anònim ha dit...

Namagaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Que ja veus les Canàries, des d'allà daaaaaaaaaalt????????
(jijijijijiji...)

namaga ha dit...

aiii! vosaltres m'esteu mirant les calcetes? lloroooo ajuda'm

Anònim ha dit...

Namagueta, ja veus que el Lloro est disparu (em sembla que en francès, però més ben escrit, vol dir que està desaparegut). Va vinga, que pujo amb unes tisores. A veure.... Per on s'ha de tallar, per on...? És que després del sopar d'en Ciscu, de la copeta de ratafia a coberta i del primer son que ja he fet a la hamaca, no sé pas on tallo, no ho sé pas...

Anònim ha dit...

Ki sa inventat este paridóoooon????????????!!!!!!!

x favor...