diumenge, 2 de setembre del 2007

Ves que viiiinc!!!

Missenyores i missenyoooooors. Dos puuuuuuuuunts.

Sóc dalt d'una branca molt gruixuda i molt xiroia d'un arbre molt alt i molt cepat d'una illa molt rodona i molt bufona d'un golf molt circular i molt assoleiat d'un oceà molt immens anomenat Pacífiiiiiiiiic. No sé on para el Grumet ni el Capità ni el cuiner d'un Vaixell on jo viatjava i menjava pipes tot lo diaaaa. Tampoc sé on és el Vaixell in se i per seeeeeee. Però tot això no m'arrugaaaaaaaaaaaa!!!
Avui he decidit que ja està bé de tanta despistamenta i de tanta absència injustificada, m'he llevat amb ganes de guerra (metafòricament parlant, que un servidor amb les guerres de veres no vol tenir-hi res a veureee), m'he arrencat una ploma de la cua, en el seu lloc hi he posat aigua oxigenada i una tireta transparent, i aquí em teniu, obrint un bloc on tothom hi serà ben rebut barra rebudaaa, perquè un servidor no té manies a l'hora de rebre visites sempre que les visites vinguin amb bones intencions, perquè si vénen de males els fotré fora a cops de bec i cauran de molt amunt, vull dir que es clavaran una bona trompada amb el terra de l'illa rodona i bufona però duraaaaaaaaaaaaaa!!!
Apaaaaaaaaa, ja està diiiiiiiiiiiiiiiiit!!!
el Lloro

48 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt maco, Lloro, molt maco. Però aquesta branca... com ho has dit?... això: aquesta branca molt gruixuda i molt xiroia... continua essent la meva espatlla. Que lo sepas. Em penso que ja veus visions, rei.

Anònim ha dit...

Et continuo vigilant, Lloro.

el Lloro ha dit...

No pot seeeeeeeeeeeeer!!! Sniiiiiiiiiiif!!! Jo em tornaré leluuuuuuuuuuuuu!!!

Anònim ha dit...

Jo també el vigilo, Lloro.

el Lloro ha dit...

Nooooooooooooooooooooo!!! Una mica de cava, sisplauuuuuuuuuu!!! O d'absentaaaaaaaaaa, o de vodkaaaaaaaaaaaaaa!!! Alguna cosa forta que m'ajudi a empassar-me aquest panoramaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!

Anònim ha dit...

Éramos pocos...
Vigila que l'aigua oxigenada no et destenyeixi les plomes... ejem...

Anònim ha dit...

LLOROOOOOOOO!!!! Aparta't, que porto el cavaaaaaaaaa!!!!! Ai que no m'ho puc creure, ai que no m'ho crec, ai que això és massaaaaaaaaa!!!!! S'ha de fer saber a tothom, tothom ha de celebrar que tenim el vaixell obeeeeeeeeeeert!!! Perquè, a veure, si estàs a l'espatlla del grumet, deu voler dir que el vaixell no és gaire lluny, eeeeeeeeeeeeh?????????
Ostres, ostres i reostres!!!!
Nens, nenes de tot el món mundial, HA TORNAT EL VAIXELL DEL LLOROOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Bé, i de vós, també, senyor capità.
Ai que no sé què m'agafa.
Plof (la isnel se n'ha anat)

Anònim ha dit...

Yupi-yeaaaaaah, yupi-guaaaaiiii! Vaixell reobert! Cosa que m'alegra molt però que, per altra banda, em deixa estupefacta...: jo em pensava que els vaixells eren oberts per definició... En fi, deuen ser coses d'aquesta era moderna...

Un brindiiiiis!

el Lloro ha dit...

M'esteu atabalaaaaaaaaaaant!!!
Niiiiiiiiiiiiiiiiit!!! Què vol dir "obert per definicióóóóóóóó"??? És una cosa semblant a "tancat per defuncióóóó"???
Iniiiiiiiiiiiiiiiiit!!! Què cony has volgut dir amb "éramos pocooooooooooooooos"??? Eeeeeeeeeeeeeh???
ISNEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!! Isneletaaaaaaaaaaaaaaa!!! Que algú porti conyac del foooooort, que la Isnel ha fet Plof!

Anònim ha dit...

Lloruuuuuuuuuuuuuu! Ja he tornat del ploffffffff!!!! I he fet un grafiti a casa meva!! Ja veuràs que mono que has quedat, ja veuràs, ja. Vinga, més conyac, ieeeeeeeeeeeepa!!!!!

Anònim ha dit...

Mami, on estem? En una illa, en un vaixell o a l'espatlla del grumet??? I què vol dir que estem atabalant el lloru, mama? Eh, què vol dir? Jo també l'atabalo? Lloruuuuuuuuuuuuu, eh que no t'atabaluuuuuuuuuuuu pas, jo, eh que nooooooooooooooooo?????

Anònim ha dit...

No ho sé ben bé, on estem, rei. Però ja s'anirà veient. Tu vigila de no perdre la maleta amb el bibi, els bolquers, l'osset, el puà (=xumet amb l'idioma de l'Oleguer) i el pot de llet. I si el lloro et demana que li passis el bibi, que ja et preparaà la llet ell, li dius que no, entesos? Perquè una cosa és una cosa i una altra és una altra. Au, passa, i no et perdis, que no sé pas ben bé on anem.

el Lloro ha dit...

Vine, Olegueret, vineeeeee... Sssssst!... Mira, veuuus? Això és la branca d'un arbreeee!!! Sííí!!!... I això que tinc aquí al costat, això és un catalejuuu... Sí, serveix per veure bé el que passa allà, allà lluny... Com si veiessis una pel·lícula, això mateix! Vine, vine... Deixa aquí la maleta... I el bibe... El bibe, aquí dalt. Aixòòò!!! No et creguis pas el que et digui ningú, seeeeents??? Si sents a dir que som en una espatlla, tu riu per sota del nas i muts i a la gàbia, seeeeeeents???
Hi posem una micarrona de cava, al bibeeee??? Sííííí???

Anònim ha dit...

Lloro, em comença a pesar molt, l'espatlla.

el Lloro ha dit...

I dà-liiiiiii!!! Ho veus, Olegueeer??? Ja ho sabia, jo, que sortiria el tema de l'espatllaaaaa!!!
I jo què vols que et digui, Grumet, si de tant no fer-la servir t'ha florit, l'espatlla aquestaaaaaaaaaaaaa???
Que sí, Oleguer, que sí, que som a la branca d'un arbre gros, gros, grooooooos!!! Uiiiii, si n'és, de gros, l'arbre on soooooooom!!!

Omar ha dit...

Si és un arbre, serà el més frondós. Si és una espatlla, serà la més fornida. I si és un vaixell, serà el més elegant dels mars. No sé pas on som, entre altres coses, perquè de tant de cava que he begut per celebrar el vostre retorn, ja no m'hi veig, però sigui on sigui, o sigui com sigui, o sigui el que sigui, que sigui, que sigui, és el més fantàstic que ha passat en molt de temps. Bravooooooooooo!

Anònim ha dit...

Ben tornat, senyor lloro. L'anirem visitant, no pateixi.

Anònim ha dit...

Lloroooooooooooooooo, qui prepara l'esmorzar en aquest arbre-illa-vaixell?????? O és self-service????? Vinga, vinga, que els que anem a treballar necessitem agafar forces.
Acollidaaaaaaa!!!! Inspirem fort??? Va, ara! Inspirar-expirar-inspirar-expirar-inspirar.... Ja? Sí? Doncs, au, anem! Anem a menjar-nos el món!!!!

Anònim ha dit...

Lloro!!!! t'hem enyorat moooolt!!!! Però al Cisco també l'enyorem!!! Qui ens prepararà l'esmorzar, ara? O penses muntar un self-service?

Anònim ha dit...

isnel, et juro per Neptú que no havia llegit el teu comentari! (ara l'he vist)

Deric ha dit...

Què bé!!! Ara que aviat començo vacances podré tornar a viatjar en vaixell i amb tan bona companyia!!!

el Lloro ha dit...

Hola, Ricaaaaaaard!!! Benvingut a la meva brancaaaaaaaaaa!!! Vine, vine, aquí, al meu costaaaat... aixòòòòò!!!... Què dius, Grumeeeet???... I dà-li, amb el mal que li fa l'espatllaaaaaaa!!!
Escolta, nano, veiam si ens enteneeeem: si això és la teva espatlla, deu voler dir que som al Vaixell de sempre, nooooooo??? Doncs ànsia, cordooooons!!! Que algú el faci moure i que expliqui on sooooooooooom!!! O és que tot ho haig de fer jooooooooo??? Eeeeeeeeeeeh, Capitàààààààààà???

Anònim ha dit...

Uf, Isnel! No saps pas com m'han anat de bé les respiracions que m'has fet fer de bon matí. No ho saps pas, no ho saps pas. Gràcies, maca!

el Lloro ha dit...

Perejoaaaaaaaaaaaaaaan!!! Hòstimaaaa, si és aquí l'hereu de la meva obra pictòrica completaaaaaaaaaaaaa!!! Jèlou, macooooooooo!!! Què n'has fet, dels meus quadres, eeeeeeeeh??? Què n'has fet, què n'has feeeeeeeeeeet??? Ja són al Louvreeeeeeeeeeeeeeee???

el Lloro ha dit...

Dériiiiiiiiiic!!! Ui, que béééééééé!!! Quina il·lu, retrobar-te, mongeta de santa pau enmig d'una sopa avecreeeeeeeeeeeeeeeem!!! Uiiiiiii, que content que estiiiiiiiiiic!!!
Capitààààààà!!! O poseu el Vaixell en marxa o l'espatlla del Grumet caldrà que es converteixi en el Passeig de Gràciaaaaaaaaaaaa!!! Jo avisooooooooooo!!!... Ui, que bé, quanta i quanta geeeeeeeeent!!! Això es comença a assemblar molt als vells teeeeeeeeemps!!!... Quèèèè???... I jo què sé, Grumeeeeet!!! Parla amb el Capità, hòstima, parla amb el Capitààààà!!!
Ciscooooooooooooooo!!! Prepara-li al Grumet un cafè amb llet amb un rovell d'ouuuuuuuuu... Síííí... Perquè diu que reforça la musculaturaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Anònim ha dit...

uo!

Lloro?!

quan ho he llegit a ca la isnel no m'ho podia creure, però ara que et veig, o t'intueixo entre tanta gent, ja me'n començo a fer una idea! quina alegria!

heu dit que hi havia cava, oi? doncs vinga, que mentre n'obro una altra ampolla em poso un davantal i comencem a fer alguna cosa de menjar, sí o sí?

:)

Anònim ha dit...

ATENCIÓ, PARLA EL CAPITÀ:

SOM AL PORT DE LISBOA. HO ESTIC POSANT TOT A PUNT PER SALPAR DEMÀ PASSAT, DIMECRES 5 DE SETEMBRE, A PRIMERA HORA DEL MATÍ, QUAN CANTIN ELS GALLS (O ELS LLOROS). PRIMER DESTÍ: LES ILLES CANÀRIES.

Lloro, maco, baixa de l'espatlla del Grumet, que ja m'està fent patir, el pobre! I fes baixar tothom, de passada. Va, instaleu-vos a la coberta, que hi ha prou espai. El "cataleju" baixa'l també, sí. I els biberons de l'Oleguer. Va, que tothom es posi còmode. Cisco! Prepara un bon sopar de benvinguda, sisplau! Amb cava, sí, amb cava.

el Lloro ha dit...

Iuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii!!!
Ho he aconseguiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!
Tralarí, tralaràààà, avui el cava rajarààààààààààà!!!

Giorgio Grappa ha dit...

Lloroooooo!
En quina branca està la bodega? Que vinc carregat de botelles de grappa, i de mistela, i de vermut!

Ala quanta gent! Capità, Grumet, Acollida, quina alegria! I la Isnel i l'Oleguer, i l'Omar, i el Déric, i Perejoan... i, i... ei! Però, que hi cabrem tots, al vaixell? Si em sembla que som el doble de passatge!

Llorooooo! Que en quina branca està la bodegaaaaa!

Anònim ha dit...

T'ho explico, Lloro. La teva obra pictòrica la guardo quasi tota amb molt de carinyu. Només m'he venut un quadre, aquell de les ovelletes i el pastor, recordes? I tot perquè els del MOMA vingui insistir, que la seva galeria no era res si no podien tenir un quadre del famós Lloro. Amb el piló de dòlars que em van donar me n'he anat aquest estiu de vacances a Noruega (o sabies?) i encara m'ha sobrat una maleta plena de biltllets. Em sembla que podrem comprar cava del millor per a dos o tres anys (bueno... si ens comportem una mica!)

el Lloro ha dit...

Ho ha sentit tothooooooooooooooom??? El Perejoan parla de miiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Sóc famóóóóóóóóóóós!!! Iuuuupiiiiiiii!!! Anem a buscar el cava, perejoan, aneeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!

el Lloro ha dit...

Parlant de cava, mira el Giorgiooooooooooo!!!
Giorgioooooooooooooooo, quina alegriaaaaaaaaaaa!!! El cava és on era sempre, Giorgio, perquè això ja comença a ser el Vaixell de sempreeeeeeeeeeeeeeee!!! Ara anem a comprar-ne més amb el Perejoaaaaaaaaaaaaan!!! Potser comprarem també champagne francèèèèèèèèèès!!! Ens hi vols acompanyar, Giorgiooooooooooooooo???

Anònim ha dit...

Aina, maca, vine, vine amb mi. Veig que el Lloro, amb tanta gent, ja es descompta. Vine, vine, seu a la gespa de la coberta. Estàs bé? Vaig a buscar-te un pica-pica per abans de sopar. Una cerveseta? Un refresc?

Omar ha dit...

Ui, Lisboa, quina il·lusió! Penso fer moltes fotos, que fa uns anys vàrem estar en Kijaçaps i jo i la càmera de fotos ens va fer la guitza i no en va sortir ni una, de foto. Total, que hi ha uns quants mal pensats que no s'ho creuen que vàrem estar a Portugal. Ara penso fer fotos a dojo. Va, poseu-vos guapos, que començo. Així, així, amb cara de diumenge, va. Oh, que wapos tots!

el Lloro ha dit...

Que no se'm vegi la tireta de la cua, eh, Omaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!

Anònim ha dit...

Uala, uala, uala!!!!!!!!!!!! i quin goig que fa tot això!!! Qui em posa una mica de cava per anar fent boca pel sopar? Quiiii???
Omar! No t'ho creus ni tu, que vas anar a Lisboa amb el kijaçaps, au, home!!! En canvi, avui sí que hi som. I amb quina companyia, maremevamaremeva!!! L'aina, la reina de la mitjanit; en déric, el príncep del salt; l'omar, l'entès en posar i treure balcons; en giorgio, l'expert en trasllats; en Perejoan, l'assalta-cims i el poeta més maco de tots els poetes que es fan i es desfan; en ricard , el..., en.... (bé, abans hauré de passar per casa seva, però ho faré, ho faré); l'INIT, el rei de les majúscules; la Nit, l'estel del firmament; el grumet, el grumet, el grumet (així, de tres en tres, sí); el senyor capità, que diu que anem a les Canàries, però si em diu que anem a la Lluna, a mi també m'estarà bé; l'acollida, que ha expirat-inspirat-expirat-inspirat i aquí la teniu, després del primer dia de curs i tan ampla, tu!; qui em falta, qui em falta, qui em faltaa???

Anònim ha dit...

Qui em faltaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????? Sé que me'n deixo un , però ara no hi caic.....
Bé, l'Olegeuer, com que va enganxat a mi, no compta. Però, qui deu ser el que em faltaaaaaaaaa??? Comença per "f", potser? "F" de farbalà? Ai, quina ràbia! Ara no em surt, tu! Potser després de sopar...
T'ajudo, aina? Tens un altre davantal? Sí? doncs va, som-hi, que tinc una gana que no m'hi veig. Mmmmmmmm, quina oloreta que fa això, mmmmmm............

el Lloro ha dit...

Fins que la Isnel no acabi la frase ningú no beurà cavaaaaaaaa!!! Apaaaaa, el tinc segrestaaaaaaaat!!! Comença per F, sí senyoraaaaaaaa!!! Pensa, pensaaaaaaaaaa!!! Mentrestant, aneu fent amb els entremesoooooooos!!!... Quèèè???... No senyor, de moment gasosaaaaaaaaaaa!!! El cava per quan la Isnel es recordi del que s'ha de recordaaaaaaaaaaaaaar!!!

Giorgio Grappa ha dit...

Mone a comprar champagne francès, Lloro, que ens ve de camí! Total, de Lisboa a les Canàries passant per l'Îlle de France i per on faci falta! Champagne, Cognac, Armagnac i el calgui! (Has vist, Lloro?, has vist?, només porto aquí quatre dies ja parlo que semblo un aborígen :-D .)

Festa! Festa! Festa! Que el vaixell està a punt de salpar!

Giorgio Grappa ha dit...

Isneeeeel! Recorda-te'n de pressa, sisplau! Que el Lloro ha segrestat el cavaaaaa!

Anònim ha dit...

gràcies grumet, s'hi està de meravella aquí a coberta... i no li tinguis en compte al lloro que avui va molt atrafegat perquè a ningú no li falti de res...

i ara a menjar per agafar forces, a veure si la isnel es recorda de la continuació d'aquesta "f" i podem acabar brindant amb cava, i no amb gasosa, que estem a punt de salpar!

Omar ha dit...

A veure, Isnel: f de fantàstic; f de fabulós; f de festa; f de fonambulisme; f de folloneru; f de farra; f de fisioterpèuta; f de Fes el Favor i recorda de què anava la F que el Lloro s'ha assegut damunt de les caixes de cava i diu que ningú no es Fot una gota de cava fins que no recordis!!!

el Lloro ha dit...

No, no i nooooooo!!! Si la Isnel no diu el que ha de dir, no n'hi ha, de cavaaaaaaaa!!!... I se ens l'hem de beure demà, el beurem demààààà!!! De cap maneraaaa... jo no surto d'aquí fins que la Isnel no despeji la FFFFFFFFFFFFFF!!!

Anònim ha dit...

Deu ser la F de "fluorescent", no?

el Lloro ha dit...

Molt graciós, senyor Grumet, molt gracióóóóós!!!... No res... Fins que la Isnel no despeji la F, no hi ha cava, ni champagneeeeee!!!

Omar ha dit...

Fofavó, Lloro, fofavó!

el Lloro ha dit...

Perquè ets tu, Omar, perquè ets tu eh!... Stttt... No ho diguis a ningú, sents?... Té, una copeta, té... Stttttt...

Anònim ha dit...

kina poca feina............